Minister Schippers ziet het licht en erkent de paranormale geneeskunde

De verkiezingscampagne begint spannend te worden! Minister Schippers heeft ontdekt dat occulte krachten in het spel zijn!

Ik citeer: ‘Minister Schippers  vermoedt kwade opzet achter de affaires die de VVD achtervolgen in de aanloop naar de Statenverkiezingen. In een interview met de Telegraaf zegt de VVD-politica dat het wel heel toevallig is dat er achter elkaar drie affaires waren die haar partij in een slecht daglicht plaatsen. Schippers noemt de affaire-Mark Verheijen, het Kamerlid dat aftrad wegens onterechte declaraties, de zaak-Stichtse Vecht over het lekken van een burgemeestersbenoeming en de bonnetjesaffaire die de bewindslieden Opstelten en Teeven de kop kostte. Het is niet voor niets dat dat allemaal nu naar buiten komt, zegt Schippers. Wie die krachten zijn die de VVD willen beschadigen, zegt de minister niet te weten. Ze is behalve minister ook lid van het campagneteam van de VVD voor de Statenverkiezingen. De zaak die haar het meest stoort, is de bonnetjesaffaire. “Als een bonnetje dat 15 jaar zoek was een week voor de verkiezingen opduikt, is dat in mijn ogen geen toeval.” Daar kunnen krachten achter zitten uit de onderwereld, uit de advocatuur of uit het departement van Justitie zelf, zegt Schippers. Ze denkt niet aan een politieke partij. Als de bewindslieden Opstelten en Teeven moedwillig pootje zijn gelicht door krachten op het ministerie, moet volgens Schippers de bezem rigoureus door het departement worden gehaald.Wie de mensen zijn die het vermeende beschadigingsoffensief voeren, zegt Schippers niet te weten. „De een zegt: het is de onderwereld. De ander zegt: het zijn krachten bij justitie. Een derde zegt: het zijn krachten uit de advocatuur. Ik kan dat niet beoordelen. Maar er zit ergens een kracht achter.”’

Dat is pas echt groot nieuws! Vroeger wisten de mensen nog dat de duivel echt bestaat en dat zijn sterkste troef is de mensen te laten geloven dat hij niet bestaat. Nu leert de liberale minister die ziekte en genezing in haar portefeuille heeft ons hoe die mensen van vroeger gelijk hadden. Paranormale genezers, grijp uw kans. Deze minister staat meer open voor uw occulte krachten dan u acht!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.